Visa Developer Community

Highlighted

[Bad Request] Expected input credential was not present

I am using mVisa's[Two way mutual SSL] sample code, trying to run this code on Windows XP and getting below error.

 

{"responseStatus":{"code":"9124","severity":"ERROR","info":"","status":400,"message":"Expected input credential was not present"}} 

 

Please note, the same code is working on Windows 7.

 

Thanks in anticipation.

2 REPLIES 2
Highlighted
Visa Dev Moderator

Re: [Bad Request] Expected input credential was not present

Hi,

Thanks for posting your question. Please send the response request of the error received, screenshot and the Correlation ID. Also, what is the API end point that you are using?

 

Below are the steps to get the Correlation ID using a Google Chrome browser.

1>Open Chrome menu.

2>Click on More tools then Developer tools.

3>Check the box to Preserve Log for the Network Tab.

4>Then try to click on the add API link.

5>You can find the Correlation ID in the network log for add API call.

 

Thank you,

Diana

Visa Developer Team



Was your question answered? Don't forget to click on "Accept as Solution" to help other devs find the answer to the same question.

Thanks,
Diana

Highlighted
Visa Dev Moderator

Re: [Bad Request] Expected input credential was not present

Hey there,

 

I'd like to follow up to see how you're doing. Is your issue resolved? Please note that the 400 – 9124 error usually occurs when credentials used are invalid. Can you please confirm if you're using valid credentials?

 

If you're still experiencing issues please try the steps below:
Check File->Settings->SSL Settings and make sure the KeyStore and KeyStore Password are populated in Soap UI. Please perform these steps and let me know your findings.

 

Hope all is well with you!


Thank you,
Diana

 



Was your question answered? Don't forget to click on "Accept as Solution" to help other devs find the answer to the same question.

Thanks,
Diana