consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Highlighted
Regular Visitor

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Hi @ricardo_visa,

 

I have just re-sent the email again now with the full request and response body to your email visadeveloper@visa.com

 

I am wondering if it's got filtered as Spam or Junk mail?

 

Thanks!

Highlighted
Occasional Visitor

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Hello, I am also receiving the error:

 

{"message":"Property Sort Key is not valid!"}

 

no matter what I send as value. Any recomendations for this?

Please, find attached the code snippet for nodejs that I am using, if it is of any help.

 

Thanks for the help!

Highlighted
Community Manager

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Hi Gcastgl,

 

Sort Key in payload should be.

 

 "sortKey": 'last4',

"sortOrder": 'desc' 

 

Hope this helps.




Was your question answered? Don't forget to click on "Accept as Solution" to help other devs find the answer to the same question.
Highlighted
Regular Visitor

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Hi Ricardo,

I've tried the request with 

 

"sortKey": 'last4',
"sortOrder": 'desc'

 

I am now getting the error  Internal Server Error rather than the previous 

{"message":"Property Sort Key is not valid!"}

 

 

Any ideas?

Highlighted
Occasional Visitor

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Thank you ricardo_visa for your answer. I added the value you mentioned and,Just like erichui,  I am now receiving the error:

 

{"message":"Internal Server Error"}

 

I tried removing all optional parameters and varying the required ones according to the documentation but still, the error message is not being very helpful in this case. May I ask for help on how to walk around this problem please? 

 

Thanks for the help!

 

PS: find attached the script I use to execute the request. 

Highlighted
Regular Visitor

Re: consistently getting 403 while following hello world on SoapUI

Just wondering if there is any updates regarding the errors we are getting? Thanks.